Великия Преход - Енергийните Цивилизации ~ Ликвидиране на Разкъсванията


Що за цивилизация сте?

Ние сме мрежа от цивилизации, свързващо звено между цивилизациите.

Защо свързвате цивилизации?

За енергообмен, енергопотребление, взаимопомощ. Даваме допълнителен заряд на цивилизационните импулси.

Какво означава това?

Всяка цивилизация се предвижва в развитието си по определена траектория. На някои етапи й е необходима свободна енергия. Както степените на ракетите, като дозареждащи се резервоари. За да се направят определени скокове в развитието, на всички са необходими импулси, тласък за прехода през границата. Сега е времето, когато на вас е нужен допълнителен импулс/захранване.

Какво ще вземете в замяна на този импулс?

Не вземаме нищо в замяна. Движим се заедно с тези, които снабдяваме с енергия. Такъв е пътят ни на развитие и познание на Вселената. Притежаваме значителни енергийни ресурси и можем да ги споделяме в неограничени количества. И затова, вместо да строим кораби за пътешествие, пътуваме заедно с съпровожданата от нас цивилизация. Така сме съпровождали много цивилизации, по разни пътища на развитие.

Значи, на вас ви е все едно, по кой път ще минем?

Интересно ни е, всичко е просто развитие. Следваме развитието, наблюдаваме векторите на движение.

Виждате ли вероятните линии на прехода?

Те са видими за мнозина и са няколко. Съпровождаме най-ефективната.

Най-ефективната? Коя е тя?

Най-ефективната от гледна точка на Галактическия съвет. Взето е решение за мек преход на цялата планета, за съхраняването на максимално количество от желаещи да преминат. Тази версия дава възможност да се запазят всички енергийни връзки на планетата и да се свържат всички вектори в единен вектор на развитие.

Какво означава: обединение в единен вектор на развитие?

Всеки от вас има определено количество енергия, вложено в развитието. Т.е., всеки от вас вече е насочил импулси, използвайки енергията си. Ако тези импулси се обединят и усилят с наша помощ, това ще даде тласък на вашия преход. За това сме се включили.

Т.е., със собствени сили няма да се справим?

Става въпрос за определен интервал от време. Ако разхвърляте вашите усилия/вектори във времето, развитието ще продължи много време, което е признато като неефективно. Затова включваме своите импулси и събираме в единна мрежа вашите енергийни пратки за създаване на вероятни линии. Ефекта на смачканата хартия. Така ще ви е по-разбираемо.

Какъв модел на прехода ни предстои?

Величествен. Усещаме величествена картина. Ние не виждаме по вашия начин, ние имаме енергознание, с помощта на което общуваме сега и енергочувстване. Да, правилно разбра. Ние нямаме физическо тяло, както го разбирате. Ние сме сгъстена енергия, притежаваща съзнание и свързване.

Свързване?

Това е термин за връзка, докосване. Единение. Нещо от рода на вашето семейство, но много по-широко.

Имате ли определено място в галактиката, планета или съзвездие?

Не, отдавна не сме привързани към определено място. Ние сме блуждаещи огньове.

Имате ли някакви отношения към хората, чувства?

Виждали сме много енергии и формации от енергии. Вашата форма е много бурна и несдържана, много енергия пилеете напразно.

Какво значи напразно?

Означава, че поставените от вас цели могат да се постигнат с много по-малко от вашата енергия.

Откъде вземате енергиите си?

Ние сме един вид трансформатори на енергии, така, както го разбирате вие. Така сме устроени, че през нас преминават енергийните линии на мирозданието.

Как е възможно това?

Така са ни създали преди много вселени!

Преди много вселени?

Не можем да намерим аналог във вашето летоброене. Това е толкова отдавна, когато вашия свят още не е съществувал.

Сами ли вземате решение, на кого да помагате енергийно?

Не, ние се привличаме като магнити, в местата, където има разриви на вселената. Където е необходима енергия.

Разриви на вселената?

Да. Когато в някой участък на вселената не достига енергия, настъпва разрив във времето и пространството. Ако прекъснете електрически проводник, няма да тече ток. Но, ако отново го свържете, ще потече отново. Ние свързваме пространствените енергийни линии. Разбира се, механизма е много по-сложен. Може да се каже, че зашиваме пространствените дупки и синхронизираме времето на разкъсаните участъци.

Сега сме на такъв участък?

Приближавате се към него.

Колко сме близко? Кога ще настъпи?

По вашите времеви мерки може да настъпи есента на тази година. Затова сме тук.
Какво ще стане, ако не зашиете дупката в пространството и не синхронизирате времевите линии?

Ще загубите вектора си на развитие. Той ще се разпадне. Много от вашите помощници са насочили усилията си за изравняване вектора ви на развитие. Вече знаеш, че основния вектор се създава от мислите на всички хора. Много от тях правят хаотично и възвратно движение. Усилията на помощниците ви, са насочени към потушаване на хаоса. Това става по разни начини. Започвайки с предаване на вас информация и енергия и завършвайки с електромагнитно балансиране на полетата. Вашите множество вектори се държат в електромагнитен коридор. Направлението на този коридор можете да определите само вие. Но да се подравни вашето движение и да не допуснем да пропадне енергията ви и да се разпръсне в пространството по всички посоки, е сфера на дейност за Галактическия съвет. Това е като усилване на звука с резонанс – отразяване от стените на коридора. Ние захранваме „стените“ на този коридор, поддържайки отразяващите им свойства. Това е нашата задача сега.

Откъде вземате енергията?

Отвсякъде. Всичко е енергия, вие все още не може съзнателно и ефективно да я управлявате.

Никога ли не сте имали физически тела?

Според вашето разбиране, не. Ние имаме форми. Усъвършенстваме се като усъвършенстваме многообразието на енергийните форми.

Какво да очакваме през есента на тази година?

Планира се, до есента вектора ви да се изравни. Но ако това не се случи, ще бъде включена тръба/коридор, за неговото усилване. Съответно, трябва да очаквате усилване на всички енергийни ефекти от взаимодействията в света ви.

Какво имате предвид?

Всичко, което е свързано с енергията. Възможни са кратки прекъсвания на електроенергията, скокове. Необичайни електромагнитни явления, като вашето северно сияние. Такива ефекти ще се увеличат. Проблясъци в небето, като блясване на звезда. Мнозина от вас ще започнат да наблюдават необичайни енергийни обекти. От гледна точка на вашите понятия – възможно е известно пропадане на паметта, това е свързано с разкъсването на пространство/времето, ще ви се наложи да прескачате някои събития и времеви участъци. Това не трябва да ви плаши. Ние гарантираме. Нашите действия няма да причинят на никого вреда. Задачата ви е не да задържате процесите, а да им съдействате.

Как можем да съдействаме?

Главното е, като не се страхувате. Разпространявайте информацията, че всичко е за общо благо.

Знаят ли за това световните правителства?

Ние общуваме с всеки човек, който е готов да получи информация като теб. Да, някои хора от правителствата се свързаха с нас. Ние им предадохме същата информация.

Какво ви отговориха?

Опасяват се за енергийните ресурси на планетата, смятат, че трябва да се правят подсигуряващи запаси.

Имам усещането, че става въпрос за трите дни мрак, за който ни предаваха информация миналата година.

Тогава също имаше вероятност от разрив. Но не стана. Имахме готовност да се включим. Но не се наложи.

Това добре ли е или зле, в смисъл, ефективно ли е или не?

Това няма значение, това е траектория на развитието. Прякото движение към целта, не винаги е най-бързото, имате поговорка: „Бързай бавно“. Самата възможност за разрив не е нито лошо, нито добро, просто е. Ако няма разрив, движението е спокойно, но бавно, ако има разрив, включват се допълнителни ресурси, което позволява скокообразно развитие. Ефекта на смачканата хартия: ако мравка пълзи не по смачкана хартия, пътя й е дълъг.

Да очакваме ли три дена мрак тази есен?

Това по-скоро е било преувеличение. Неправилно е разбрано понятието разрив. В точката на разрива, действително не съществуват електромагнитни импулси, но затова сме ние. Ние свързваме веригите от импулси на вселената. В действителност, разрив няма.

Не разбирам.

От гледна точка на линейното пространство и време, има разрив. Не напразно през цялото време говорим за смачкана хартия. Коя хартия е правилната – смачканата или правата. Това просто са разни състояния на хартията или на материята. Пространството и времето могат да се свиват и разтягат. Може да се каже и обратно. Пространството ви се е разтегнало, и затова в него са се образували дупки.

Кой и как свива и разпъва пространството?

Това са цикли в развитието, етапи. Това е движение. Все още не сте се научили да ги виждате и използвате. Може да се каже, че все още се движите по несмачкан участък и сега наближавате смачкания. Пространството и времето съществуват едновременно като линейни и нелинейни. Хартията едновременно е смачкана и гладка. Всичко зависи от енергийното ниво на възприемане. Ще разбереш, когато видиш. Можете да виждате линейно, но можете да виждате и през пространството, през тези дупки. Мнозина от вас наблюдават такива дупки и се чудят: „Какво ли е пък това?“. Ако продължим аналогията със смачканата хартия, представете си, че през нея са пробили множество дупчици на гънките и през тях можете да наблюдавате/усещате другата страна на листа.

Как да се подготвим най-добре за есенните събития?

Да бъдете на връзка. Да провеждате енергия. За да можете свободно да провеждате енергия, проводника трябва да има минимално съпротивление. Трябва да престанете да се съпротивлявате и повече да доверявате на своите помощници и себе си.

Какво можете да дадете на нашата цивилизация, с какво ще помогнете?

Ние имаме знания за трансформирането на всички видове енергия, понеже съпровождаме много цивилизации в развитието им. Въпросът е друг: Какво можете да вземете от нас?

Алтернативни източници на енергия за нас? Източници на неизчерпаема енергия? Можете ли да ни помогнете с технологии?

Същите въпроси зададоха и представители на властите. Източниците са много и е един. Множество входове/изходи за енергията. Затова не са нужни механизми. Затова е необходимо да преустроите тялото си така, както ние сме го преустроили и да провеждате през себе си всякакво количество енергия. Във вселената, енергията буквално е разлята в пространството. Задачата е да я приемете, да я фокусирате и пропуснете през себе си, да я трансформирате, т.е. да промените направлението и силата й. Сега не можем да ви предадем тези знания, малко понятия имате за това. Имате много тесни изследвания на електрическия ток. Получавайки електрически ток като източник на енергия, сте се спрели на това. Енергията на ядрения синтез би могла да ви разруши.

Т.е., вие правите ядрен синтез в себе си?

Може и така да се каже. Все още не сте изследвали всички видове енергия, в какви видове може да се трансформира. Най-колосалните количества енергия, не са ви достъпни все още и това е за добро. Защото все още не можете да си играете с огъня. За да си играете с огъня, трябва да станете част от него. За да се научите да управлявате световните енергии, трябва да станете част от тях.

Нима всички не сме енергията на Твореца?

Да, така е. Но има различни нейни форми и направления. Засега, от гледна точка на енергоразвитието, тъпчете на едно място.

Предавали са ни, че много наши механизми са блокирани. Например, ДНК. Можете ли да ни помогнете да ги включим?

Това е нецелесъобразно, а и имаме други цели. Ние въздействаме с енергия. Ако се включим към вашата ДНК, тя ще прегори, както предпазителите или изключвателите и цялата система ще изпадне в дисбаланс. Системата от вашите чакри е изградена на точково енергийно взаимодействие с разни енергии от спектъра, който ви е достъпен. Това са именно точки. Т.е. много тесни канали за вход/изход. Това не е случайно. Мнозина от вас са експериментирали с енергиите на чакрите и понякога резултатите са плачевни. Говорим за енергията, която наричате кундалини. Вече ви е предавана информация, как да развъртите силовите си центрове. Следващото развитие: от точките на чакрите струи определен вид енергия и се затваря във възвратен контур, т.е. сфера. Това е сферично развитие. Възможно е и несферично развитие. Има множество пътища. Системите ви основно са настроени на сферичен път. Това е много красиво. Когато всяка чакра пулсира в сфера и те се пресичат. Ако преди всички други се взриви една, това предизвиква необратима реакция, фронтално енергоизхвърляне, което може да доведе до нарушаването на други връзки, да кажем, във психиката. Разриви в менталното и астралното тяло.

Говорите за разриви, но нали сте специалисти по тях?

Не можем да се намесваме в пътя на индивида. За това си има други структури.

Ако индивида ви помоли за енергийна помощ, ще помогнете ли?

Това не е много просто. Много отдавна сме престанали да го правим. Много е трудно да се изчисли точното въздействие. И мнозина от вас са жадни за енергия. Опитвате се да вземете повече, отколкото можете да трансформирате. Затова и не се намесваме в индивидуалните процеси.

Значи сега не се намесвате в нашите процеси? А ликвидацията на разривите?

Това е процес, част от който сме и вие, и ние. Вие от едната страна, ние от другата. Нас ни притегли във вашия вектор, може да се каже, че сме призовани от Галактическия съвет. Ние усещаме местата, където е нужна енергията ни. Както разреденото въздушно пространство се стреми да се запълни с въздух. Както се изравняват областите с високо и ниско налягане. Но ако повечето от вас изразят протест срещу нашето участие, няма да се намесваме.

Как можем да изразим протест?

Най-мощното е, чрез страховете си. Бъдете готови за това. Затова информация за нас се предава по няколко канала.

Как човек може да усети дупките в пространството, и какво трябва да направи?

Усещането за дупка е увисване. Прилича на понятието ви „забавен кадър“, но не е толкова бавно, ще усети дискомфорт на ниво астрално тяло. Възможни са страхове и все едно липсват причинно-следствени връзки. Т.е. събитията се случват като несвързани едно с друго, някак абсурдни. Като в абсурден сън. Смяната на епизодите не е свързана помежду си. Възможни са завръщания на парчета от миналото, същата тази смачкана хартия.

Какво да правим в този случай?

Главното е да не се страхувате. Работата е там, че степента на разрива, също зависи от вас. Т.е. при някого ще са смешни абсурди, при друг ужаси – зависи от възприятието. Трябва да се успокоите и да се отстраните, просто да наблюдавате. Пространството рано или по-късно ще се изравни. Гледайте го като кино, като зрител. Ако не успявате да се дистанцирате, призовете на помощ наставниците си. Те ще изравнят фона ви. Това е като спирането на тока – рано или късно ще го поправят и включат.

Говорите за реално включване на светлината или образно?

И едното и другото. Достатъчно е информацията на тази тема. Разберете, ние сме призвани да ви помогнем. Няма от какво да се страхувате. Светлина и енергия има за всички.

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:969035
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6520


Прочети още:


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments